avdarsan :  
videoyu görmedim ancak fotorafları gördüm. tamam kızın yaptığı o yaşta birinde gördüğüm en büyük rahatsızlık örneği ve açık bi şekilde tedaviye ihtiyacı var, varsın beynini köküne kadar uyuştursunlar ama bu kadar deşifre edilmesi doğru mu bilemedim .

FaLLDoWn :  
ufak çocuklara inançlarını bile sormadan 3 yaşındaki bebelerin kafalarına başörtülerini kapatıp okumayı bilmeden dua ezberletenler içinde var mı aynı şeyler..


FaLLDoWn :  
ve kimi hayvanlarda otlamaya diye çıktığı gezmeye diye koydukları çitlerinden ardından, 4 bileğinin kesilip yerde sürünmesine boğazları bıçaklanıp kan kaybından ölene kadar beklenenleri ne yapacağız..onlar içinde var mı? var mı be güzel kız?

Glycerine :  
onlar için böyle şeyler yapılmamış olması bukızı haklı çıkarmaz be aslan =?
di mi
demagojiye gerek yok.
senin ne demek istediğini anlıyorum ancak demek istediklerini şu an söylemen kızı savunan insan konumuna düşürür seni.

FaLLDoWn :  
savunmadımı ikimizde biliyoruz kuzu ^^

öptüm yanacıklarından, bayram harçlığımı havale ile yollarsın :)

Glycerine :  
asdasdf :D

[hepsini okudum]