15 Eylül 2009, Salı
saat: 01:22


yavuz geygel'in bize değer vermesi çok hoşuma gidiyor. tam bir saçmalıklar silsilesi içinde buldum kendimi ve öğrendim ki bir kaç çeşit öğretmenin içinde ana hatlarıyla 2 ye ayrılıyormuş öğretmen dediğin. biri hakkaten öğretmen diğeri ise hakkaten lütfen gitsin dersine geç girsin ve öğretmenler odasında lak lak etsin.
ne yalan söyleyim bir anda göze girmek hoşuma gitti hem de hiç bir şey yapmadığımı sanarken - ve meğerse çok şey yapıyormuşum. bu nedir ki yani gerçek ben için? diye düşünmedim dersem yalan olmaz. yavaş yavaş geliyorum kendime. kendimin farkına varmam, delicesine iş kolik hallerime geri dönmem yakındır.
öyle msn/internet bağlantısı ile konuşulmuyor bu tip şeylerde. çok güzel oluyor vallahi, çoğunlukla yasinle bazen müjgan abla ve burakla iş çıkışı vakit geçirip bir şeyler öğrenip duymak.
mutluyum işin açıkcası. ne kadar yorulsam da umursamıyorum ve biliyor musun ne zamandan sonra gerçekten ama gerçekten işe yarar olduğumu hissediyorum. tüm bunlar bana aslında öğretmenlik/akademisyenlik çizgisinde ilerlemem gerektiğini tekrar hatırlattı bana.
yavuz hoca'nın yasin'i savunmasını anlayabilirim çünkü çok seviyor ve yasin de hakkaten işinin en iyilerinden birisi olucak ama yeni gelmiş 1.5 aydır çalışan zıpır zirzop fırlama çoğunlukla öğrenci sanılan bir kızı, olayla alakası olmadığı halde sadece adı geçtiği için, ondan habersiz savunması ne demektir ki şimdi?
iş desek şu öğretmenlik olayına adam patron lan.
komik.
çok benziyoruz aslında. ne hakan hoca gibi saykopatlık derecesinde işkoliğim ne de işimin eksiklerle dolu olmasına izin vericek kadar sorumsuzum.

ah işte zeynep dedim geçen gün arabanın aynasından geride kalan yolları izlerken,
sen busun.
evet ben buyum.
ve düşündüm çevremde bu kadar saçma insanla işim ne diye...


benden pek duyulmaya alışılmadık sözler beynimin dillerinde günlerdir.
eziklerle takılırsan ezilirsin.
bu değilim ve sen eziksen neden seni çekmek zorunda olayım ki.
muhatabım bile olmamalısın.

hakkaten gıdım kötü niyet gütmüyorum bunların da hatalı cümleler olduğunun farkındayım ama hakkaten bu kadar katı olmasam da

artık insan seçiyorum.

seçtiklerim İYİ olanlar değil genelgeçer, sadece BEN olanlar...


öperler.


ps. ayrıca net nedir allahaşkına. herkes bir aşk bir curcuna bir sevgi bağı içerisinde.
bi siktir git afedersin.



lily alen - not fair.


istanbul
hosting