23 Eylül 2009, Çarşamba
saat: 04:54


Bu fotoğraflara baktığımda her seferinde gözyaşlarıma hakim olamadığımı bilmiyorum. Baktığım fotolar abimin düğün fotoları.. Tüm aile bir arada ondan mı acaba? Gerçi onlar hala bir aradalar.. Yengemle abim bizde.. Kedim de yengemin peşinde geziyormuş. :) Kıskanmak değil asla aksine çok hoşuma gidiyor evde anneme yardımcı, yoldaş birinin olması ama bilmiyorum beni hüzünlendiren şey ne.

Aslında bir şey daha farkettim geçenlerde. Ne zaman ki marketin sebze meyve reyonuna girsem kalbim sıkışıyor sanki nefes alamıyorum oflayıp puflamaya başlıyorum. Gözlerim doluyor bazen de markette dolaşırken. İnsan market alışverişi yaparken hüzünlenir mi? of..

Bir de şu sıralar sık sık aklıma gelen şeyler var.
Bir tanesi onunla oturmak, vakit geçirmek ellerine bakmak, onu sevmek.. Ardından da saçmaladığıma inandırıp kendimi, vazgeçişimi izlemek..

Bir diğeri başıma bir şey gelmesi. Bir şey geldikten sonra bilgisayarımı kurcalamaları.. Sohbet dosyalarını sildim bugün. Bir senelik msn konuşmaları yok oldu artık. Beynimden de silersem her şey çok daha güzel olacak.

Hayatımdaki gereksiz insanlar ise düşündüğüm başka bir konu. Bugün hepsine tek tek bayram msjı yollayarak sildim ardından telefonumdan. İlginç bir şekilde haz aldım bu yaptığımdan.

Kıyafetlerimin hangilerini burada bırakacağım, kupalarımı, bardaklarımı, tabak çanak, ıvır zıvırı kimlere bırakacağım da aklımı kurcalayan konular arasında. Evdekiler yetmezmiş gibi bir çatal kaşık bıçak takımı daha aldım. Artı ikişer tane tabak, kase fln.. Gelecekler diye. Bir şişme yatak daha almam lazım yarın unutmasam bari.

Son olarak sık sık aklıma gelen şey ise şu tezi bitirip iş bulmam gerektiği. İnsan tek başına evde oturduğunda, bilgisayar da kapalıysa telefona sarıp numaralara bakabiliyor, eski anıları kafasında canlandırıp acı çekebiliyor, hiç olmayacak şeyleri olacakmış gibi hayal edebiliyor ve boş yere heyecanlanabiliyor. Sonra sürekli bişiler pişirip yiyebiliyor. Pişirmezse hazır ürünleri tüketiyor ve tek odalı evde hareket etmediğinden iyice şişebiliyor.


Radio Paradise fonda. Çok güzel çalıyor her daim. İyi ki varsın radyocuk birilerini hatırlayacak şarkılar çalmıyorsun en azından.

Bir de son olarak YÖKü anlamıyorum. Universitelerde hazırlık sınıfını kaldıracaklarmış. Orta hazırlığı kaldırarak başladıkları sıçma olayını uni hazırlıkları kaldırarak sıvamaya döndürdüler.

Günlük ülkeme üzülme seansımı da tamamladığıma göre gidebilirim.








istanbul
hosting