06 Ekim 2009, Salı
saat: 10:14


Git gide sanal aleme bağlanıyoruz. Hani öyle bir alışkanlık olmuş ki mesıncır da bile durumumuza; lost izliyor, es-es ,duşta gibi kelimeler yazıyoruz:) Hani kişi listesinde yan sokakta oturan ama gerçekte hırsız olan biri ekli olsa 'duştayım' iletisini görse evi soymaya kalkar:D


Sabah işe gitmeden önce yıkanayım dedim şuan burnum iptal oldu tıpkı yağmur yağdıgında şehrimizin alt yapısının iptal olduğu gibi:) Ey BOŞbakan sana sesleniyorum 'BURUN AÇILIMI'da yap!


Bugün saıkıntılı bir gün gibi geçecek çok riyakar iş arkadaşlarım var yok patron şöyle yok patron böyle diyorlar ama adam seslenince elleri ayakları titriyor soruyorum bu patron ne ya kimdir 4 kolu 4 bacağımı var veya hatasız bir insan mı? Ben sevmiyorum patronumu mola saatlerinde iş arkdaşlarımla yok kızı araba alacakmış yok eşi şu kadar harcama yapmış banane arkadaşım:) sabah 09 akşam 18 dedinmi biter benim için şirkette yaban gözüyle bakıyorlar sanırım bana :) Önceki işyerimde yaşadığım tecrübeler sayesinde şuan gayet iyiyim:)


Neyse gidiyorum görüşmek dileğiyle:)

istanbul
hosting