11 Ekim 2009, Pazar
saat: 06:08


Uzun zaman olmuş yine.Her gün kendine kendini yarım saat dinleyip ne hissettiğine dair yazacağın bir alan yaratmışlar bunu kullanmalıyım sözlerini yine her gün unutumak.

Ben rutin bir hayat istemiyorumkiiii sözlerini söylediğin bir bankacının karşısında kendini büyük görmeye çalışırken aslında rutin bir yaşam tarzına karşı çıkan bu kendi hayat tarzının bile rutinleşmek üzere olduğunu üzüle üzüle görmek..ama hiçbir şey yapamamak bunun karşısında.

Her gün haberleri izlemek,dehşete kapılmak..Oh be ben sıyrılmışım ordan ya da burdan.Bir köşeden dönmüşüm işte neresi olursa olsun derken belki 3. sayfa haberlerine ait biri olmasanda seninde kendi hayatın içinde bir 3. sayfalık haberler silsilesi yaşadığını algılamak.

Fark etmek..her şeyi fark etmek bunun karşısında hiçbir şey yapamamak değil elbette.Aksine bir sürü şey yapmak.Çalışmak, çalışmak, çalışmak çabalamak..Yırtınmak hatta sürünmek ve bir sürü budalalıklar..

Yine aynısı diyemem.Rutin belki uyanmak yemek yemek uyumak tuvalet ya da diş fırçası.ama asla aynı değil.

Rutin:Sıradanlık, çeşitlilik göstermeyen, alışılagelmiş düzen içinde yapılan.

Aynı:Benzer,Başkası değil yine o,aralarında ayrım olmayan,eski durumunda kalmış değişmemiş.

Evet evet bunlar tanımlarımızdı.ayrımlarına varabilirmiyiz ben bilmem.ama farklılık var sonuçta kelimeler bile farklı onu tanımlayan.

Benzer değil ama sıradan.Kendi içinde benzeşmeyen hayatım aslında herkesle benzeşiyormuş gibi bir açıklama yapabilirim sanırım.Neye ya da kime göre?

Doğru var bir tutarsızlık her zamanki gibi bir çatışma durumu.Hangisi doğru acaba soruları..

Eski durumda kalmamış ama çeşitlilikde göstermemiş bir kadındır bu kadın.Portal suyu..portakal suyu..

son sigaralık vakit kalır yine yollara düşer saçmalar bu düşünceler.

istanbul