11 Kasım 2009, Çarşamba
saat: 21:04


kısa kısa...



* acaip yorgunum. kaç gündür evde çok az vakit geçiriyorum. ailesiyle yaşayan bir erkek olsaydım, gecenin bir vakti sinsi gibi kapıyı açmaya çalışırken gürültüden uyanan babam ''nerdesin ulan sen kaç gündür, it?!'' derdi muhtemelen. gel gör ki, ne ailemle yaşıyorum, ne de erkeğim.


* m., muhteşem bi motosiklet aldı; xt 660 r. aldığı ilk günün gecesinde beni arkasına attı, bir güzel izmir'i turladık. egzosunun sesine hasta oldum; ''patapatapat!''


* couch surfing sayesinde tee almanya'dan gelen bir adam ile tanıştım. çok rahat, çok mutlu ve çok tatlı. kendisi 6 ay kadar önce motosiklet ile ölümcül bir kaza geçirmiş ve şimdi de motosiklet ile hindistan'a gidiyormuş. ben de bir gün böyle bir şey yapacağım.


* b.'ye kurabiye yapıp kargo ile göndereceğim, söz verdim. üzerini şeker hamuru ile süslemeyi düşünüyorum. umarım beğenir.


* yarın dişçideki son randevum. porselenler takılacak bakalım. çok heyecanlıyım. biraz da tırsıyorum.


* hayallerim kafamda birer birer şekilleniyor. ilk adımı attığım zaman üzerimden öyle bir yük kalkacak ki. oyh!



istanbul
hosting