14 Aralık 2009, Pazartesi
saat: 10:42


Biraz karışık bir haftasonu geçirdim. Cuma gecesi icecrown raidi ile harcandı biraz.

Cumartesi abim bir çeşit tarih filmleri festivaline çağırmıştı, ben biraz geç kaldığım için ve eylem olduğu için 16.30 daki bir taneyi kaçırdık.

5 Gibi eyleme katıldık, yürüdük bağırdık, gerçi abimle ben hariç bizim çevremizden az ses çıktı ama olsun, orda olmaları güzeldi. Birsürü insanın korkarak bakmasını, bir çoğunun şaşırmasını izledim. Garip hisler. Gerçek hayat sizi istiklalde de bulabilir , belki bir şeyler hatırlarttık.

Neyse biraz aşağı yukarı yürüdük istiklalde. Ne yiyeceğimiz ve nerede yiyeceğimiz konusunda saçma bir tartışmaya giriştikten sonra, yeni açılmış olduğunu düşündüğüm bir yerde şinitzel yedim. Abim de dönerli patso yedi.

Sonra abimin bir arkadaşı da bize katıldı. Kendisi abimle benim atışmalarımız karşısında şoktan şoka girdi. Bir de abimle nedense bir iddiaya girmişler, benim hiçbir şeyi bilmediğim üzerine, ki abim haklı çıktı. Alacak olduğu moğolların yeni albümünü sayemde beleşe getirdi.

-Malik hiçbişeyi bilmez mis sokağı da bilmez.
-Ay bilir canım o kadar değil vs..
-malik mis sokağı biliyor musun?
-Yoo
-aAAA
-hohoho beleş cd! BE-leeş beleeeş.. Seni bugünler için büyütüp hiç bişey öğretmedik, kardeşim benim!.....Senin üzerinden böyle salak bahislere girip para mı kazansam? (bütün gece konuştu işte :D )

Sonra bir filme girdik ki sormayın. Gerçek bir hayat hikayesindenmiş. Çok sıkıcı olması mı, festival ile alakası olmayan bir film olması mı, Yaratık gibi bir kadına filmde herkesin güzel demesi mi.. Asılanlarda Richard Gere, Ewan Mc Gregor olunca o kadar kontrast oluyor ki yane, böyleee yüzüm ortadan düştü. Kal gelde.
Caddede biraz kulak kesilince böyle konuşanları boğazlamak falan istedim, ancak şiddet çözmüyor dedim durdum. Sonra gittik uyuduk.

PAZAR:
Bir arkadaşa LCD TV almasında yardım ettim. Sonra da madem aldık tabii ki oturup izledik. Pizza yedik. Çay içtik. Hava yağışlı ve bol esintiliydi zaten, akşam eve döndüm 10.30 gibi. 4 te de uyudum.
Sabah ev arkadaşım hasta olmuş , hesaplaştık falan , gelirken sandviç alacağım bir teyze var;
az yanmış çavdar ekmeği diye tutturdu, yanmış oldukları falan yok, renkleri öyle, hepsi öyle, fırıncılar da yürü git manyakmısın nesin demek yerine saçmalıyorlar, yok içi pişmez falan diye...

-Az pişmiş olsun ondan olmasın bundan olsun , rengi şu tonla bu ton arasında olsun, çikolata olsun sürpriz olsun.
-ama ama teyzecim içi pişmeeez sonra.
-BRÖAAAĞHHRRR
-aman tanrım çemkiren teyzeyi yediniz!
-2 de karışık sandviç
-bir de üstüne 2 sandviç ha?
-1'i arkadaş için
- 3 tl!


istanbul
hosting