19 Aralık 2009, Cumartesi
saat: 12:52


apartmanda bir gürültüdür gidiyor. anlamadım ne olduğunu. çıkıp bakasım da yok, ne oluyorsa oluyor. merak işte.

2-3 gündür belimde, böbrek bölgesinde bir ağrım var. birşey çıkartmaz umarım. sağlıklı olmam lazım.

bugün yeni evlenen bi arkadaşımıza ziyarete gidiyoruz. bu günleri de görmeye başladığıma göre yeterince yaşlandım sanırım. ayrıca hava soğuk diye dışarı çıkmaya üşeniyor olmam da durumu destekliyor.

babam 75'inden sonra iş hayatında yeni atılımlar yapıyor. allah sonumuzu hayretsin. destek versem de korkmuyor değilim açıkçası. yaptıkları mantıklı ancak eski (yakında) ortakların bu kadar rahat ikna olmaları kafamda sorulara yer açıyor. bakalım bu durumlar beni ne kadar etkileyecek.

annem pazartesi doktora gidecek, kontrolü var. keşke gidebilsem izmir'e. yanında olsam iyi olurdu ama bu hafta o kadar kritik ki cesaret edemiyorum. yengemler yanında olur en azından, yalnız değil. o tırnağındaki lekelerin de kanserle ilgisi yokmuş, mantarmış sadece. sıkı bir "ohh!" çektik oradan da.

yarın da eniştemin 40'ıymış. ne çabuk geçti gitti zaman. hayat devam ediyor işte bi şekilde.

kasvetli bir cumartesi sabahı oldu. keyifli uyanmıştım aslında. güzel rüyalar gördüm sanki ama emin de değilim. hem uyandım, bitti gitti zaten.

biri beni yıkayıp paklayıp karşıya ışınlayabilir mi acaba?

günün şarkısı : rem - daysleeper

saat: 13:05

güncem'de ilk yılımı dolduralı 3 gün olmuş, bi kutlama yapsaydın bari, hıh ! bi çiçek bi bişi...

istanbul
hosting