31 Aralık 2009, Çarşamba
saat: 00:06


Cok ama cok aci verici bir daha bazi seyleri bir daha yasayamacagimi dusunmek. Aramiza hayat girdi tipki Summer'in dedigi gibi.

Bilmiyorum ondan duymak onun da beni dusundugunu beni daha mi iyi hissettirdi yoksa yabancilarin deyimi ile bilmedigim sey beni acitamayacaksa bu yarayi desmenin bir anlami yok mu?

Sadece 20 dakikalik bir konusma sonrasinda dahi onunla ne kadar dogal ve rahat olabildigimi farkettim 3 yilin ardindan. Belki kisa benim dramatize ettigimden ama koskoca 3 yilin ardindan, tam da unutmusken, ona neden tekrar asik oldugumu hatirladim. Ve belki de oldum da.

Beraber yasama plani yapmiyorduk onunla. Plana gerek yoktu cunku.

Sevgili de degildik. Asiklar da degildik. O benim kiz arkadasim da degildi.

Hayatimdaki en yakin insandi gelmis gecmis. Beni en iyi anlayan insan.

Ve onu kaybetmemin ardindan vardigim noktada birbirinden habersiz 2 insani idare ederken ucuncu bir sekse dayali iliskinin baslangic tohumlarini atiyorum.

Nereden, nereye.

Gelip beni kurtarsa keske.