10 Ocak 2010, Pazar
saat: 23:13








Sonunda aldım Lan ayakkabı. Bayramda bir bıçık saat boyunca beğenemeyince sikerim lan deyip çıkmış ve bugün yarın bugün yarın derken kalmıştı öyle.


gittim yine mağaza, bi kuş bakışı yok yine hoşuma giden bi halt. Bi tane buLdum işte bu dedim fiyatı görünce o kadar da güzeL değilmiş deyip, yönümü değiştirdim. ne yani pier kardin diye o kdar para veremem. hem neyime benim pier kardin. Ayaklarım önemLi ama o kadar da değiL (: ikiyüz melyon verecek param yok benim.


Para kolay mı kazanıLıyor bunlar anlamadım ki. Sigara zamlarıda iyice sikik oldu. Bi çıkartılar bi indiriyorlar. ben başladığımda 800 bin Liraydı Lan sigara.şuraya bak amk beşbucuk melyon.

Gümrükten birini buLmam lazım yoksa batacaz. aylık 150-200 melyon sigaraya vereceksek, zorunLu bırakmaya gidecez. yapacal bişey yok.


yok yok yaşanmaz bu dünyada





istanbul
hosting