23 Ocak 2010, Cuma
saat: 00:14


senin ki
ben yine ne yaptım :)

diye mesaj attı.

bir de benim en zayıf noktama doğru vuruyor. şımararak yaklaşıyor. benim sahiplenme,koruma,kollama içgüdülerimi hedef alarak düşünme mekanizmamı direk ortadan kaldırmaya yönelik hareket ediyor.

bu en şerefsizce yaklaşım metodudur. zira en nefretli anında bile zayıf duran bir kadını erkek içgüdüsel olarak korumaya çalışır. ve o da o duyguları kabartmaya çalışıyor.

Ama ben onun o çocuk hallerini çok sevmiştim...



--------------------




bir de çook çook çook alakasız olacak ama;
ya günlük şimdi facebookta bir video seyrettim de 34. sınıf bir pavyonda oynayan at gibi ablalar var. hani izlemişsindir saçma sapan sözler eşliğinde mini etek ve askılılarla yarım metre çizme giyip oynayan erkeklerin cinsel fantazilerine saldırı niteliğindeki videolardan.

şimdi buralarda insanların ne kadar zor şartlarda yaşadığını,kadınların şebekelerin ağlarına düşürülerek çalıştırıldıklarını,mafyaların elinde oyuncak olduklarını ya da çok daha temiz bir hayat hayalindeyken hayat şartları yüzünden buralara düştüklerini biliyoruz.

Ben bu videoyu izlerken bir an böyle içerideki erkeklere baktım bir de sahte gülücükler atıp,kovulmamak,ekmek parası kazanmak için gülerek 3 kuruşluk herifleri eğlemek zorunda olan kadınların hayatlarını düşündüm.

Oraya gidip de o dramı aklına bile getirmeden kadınları seks objesi gibi gören insanların zavallığına mı acırsın,o kadınları orada çalışmaya zorlayan şartlara mı lanet edersin bilemiyorum.

Ben üzüldüm ya bu duruma...



-----


son olarak:

sevemedim ben bugünü...

saat: 00:31

oha bu ne lan :D

Facebook da evleneceğin kişinin adını öğren adlı boku çözdüm,evleneceğim kişini adı Berk çıktı????

ibne miyim lan ben orospu çocukları :D:D:D:D

sen gel de buraya berk ismini kıçına kazıyayım :D:D:D

götler ya :D:D

berk ne olmm????!!

istanbul
hosting