06 Şubat 2010, Cumartesi
saat: 21:46


annemin dediği gibi evde hastayım ama gezmece olunca iyileşiveriyorum. dışarı çıktım iyileştim resmen. burnum o kadar kötü değil artık.

dün güzeldi, bütün gün dolaşıp alışveriş yaptık i. ile. istediğim vişne çürüğü ayakkabıları da aldım, nerede giyeceksem, dur bakalım, bulunur bi yerler. sonra eve gelip i.'in bana çorba niyetine yaptığı domatesli şehriye makarnasını yedik. tadı güzeldi allah için. görse keser beni, kıhkıh !

biz yaymış ptt modundayken m. geldi iş adamı olaraktan. onu kendimize adapte edip koltuk insanı yaptıktan sonra beyaz'ı izledik. gün geçtikçe daha dandik oluyor bu adamın programları.

bugün de kalktık hep beraber karşıya geçtik. vapura binmeyi özlemişim, güzel geldi. hava da soğuktu ama güneşliydi en azından. i.'i arkadaşına teslim ettikten sonra g.'yle buluştum, yemek yedim kaçtım :)

işgüzar dolmuş şoförünün attırdığı anadolu yakası turunun ardından en sonunda geçebildim karşıya. pantolonumu aldım, a. ve annesiyle buluşup bi çay molası veeeee nokta.

evimdeyim. sıcak, çok güzel, sıcak... zzzz...

günün şarkısı: duman - ah (bu ara sadece 5 şarkı falan dinliyorum sürekli)

istanbul
hosting