19 Nisan 2010, Pazartesi
saat: 19:26


çocuklar delirtti bugün, ne ses kaldı ne enerji. yorucuydu. uzn süre konuşmak istemiyorum zira ses tellerim yerinden oynadılar.

dün felixle pazar ayinindeydik, ilginç bir deneyimdi. kiliseden sonra cemaatle çay içmeye gittik, kek yedik, sohbet ettik. zilyon tane yeni arkadaş edindik. pastörün kızı pınar ve yeni zelandalı çiftin çocukları sarah ve nathan kadar sevimli yaratıklar görmedim ben.

çay içtikten sonra vedalaşıp dışarıya çıktık, yemek yedik ama bu sefer de takip mi edildik bilmiyorum mc donalds da kate e rastladık. masamıza davet ettik sonra sarah nathan ve anneleri katıldı bize. havadan sudan uzuun uzun sohbet ettik, çok gevezeyim biliyorum. sarah öğrencilerimle tanışmak istediğini söyledi. bu yıl 23 nisan gösterisi yapamayacakları için çok üzggünmüş. bizim gösteriye davet ettim çok sevindi.


sonra felixle bilmemkaç kilometre konuşa konuşa yürüdük iyi geldi. ara sıra yapmak lazım bunu.


istanbul
hosting