11 Mayıs 2010, Çarşamba
saat: 09:22


Günaydın bilader

sana bugün böyle hitap etmek istedim genç ne var yani,bak bak lafları görüyomusun sana gençte dedim,asabiyim ama mazaretim var. sen sabahın 5 i mi olur artık yoksa sabaha karsımı olur gecemi olur bilmiyorum ama karganın bokunu yemedigi kesin olan bi saatte uyandırıldınmı.
yani neden elin japonlarını sımartıyoruzki,hayır ben ne napıcam abi tek basıma gidiyorum bide yani.küfür ede ede kalktım
sabah halimi görsen ütünün kablosu ayagıma dolanmıs,elimde telefon bi yandanda bişiler yemeye calısıyorum.karsımda ayna var gördüm halimi bide gülüyorum.
böyle
ayyyyyyyyyyyyy sinirim bozuldu ayollll gibisinden :)

gittim aldım japonları atatürk hava limanı var surda buraya neden inmezsiniz lan ebesinin sabiha gökcenine inersiniz derdiniz ne lan sizin. plastik işine niye giriyosunuz olm siz yaa yürüyün gidin televizyon yapın araba yapın sizene lan plastikten.

bütün yol küfür ettim galiba ama en sonundaki bomba süperdi.

karsıya geçtim tamam mı erenköy tarafıydı kırmızı ısık yanıyo gibi gördüm uzaktan ama hakkaten yanıyodu yani yanlıs görmedim ama aynı zamanda yeşilde yanıyo :D

şimdi ulan diyorum geçsemmi geçmesemmi diye düşünürken geçtim acelem var diye aha tak arkamdan polis geldi :D beyfendi kırmızıda geçtiniz neyseki cok uzaklasmamısım ısıklardan gel abi bişi göstercem dedim.

gördü ısıkları buda laan cemşit nolmus olm bu ısıklara deyince ben dedim aha gene cemsit :D

neyse gittim aldım japonları ,abuk sabuk bi ingilizce konusmaları varya beynimi tırmaladı sesleri
bana sabahın 6sında uykunuzmu var diyo mesela.

şimdi sen olsan bu adamın kafasını odunla yarmazmısın günce?

fizy.com/s/189dfe


volkan kaçar:*

istanbul
hosting