18 Mayıs 2010, Salı
saat: 00:51


of odamı bok götürüyor yarın bir sürü işim var çizimlerim var napıcam bılmıyom babamda gelicek evi böyle görmesini istemiyorum.karnım acıktı.sigaranın dumanı cıgerlerımı yaktı.sacma span hıkayaler anlatıyorum kendıme.ah proje senınle kalk aşka gidelim diyesim geliyor ezginin günlüğün şarkısını dınlerken:d huehue

ya az once telefonum caldı o sandım :)panık bır halde actım evraklar sabah hazımı erken alıcam dedı yenı patron:)ehuhe allahım bana neden babam gıbı adamları gonderıyosun bılmıyorum.

ya cok fena asık oldum anneme dedım yoklugunda cok kitap okumadım,yoklugunda eve gelmıyorum pek ve saçmalayıp duruyorum dıye:)ama onun tek derdı cıceklerı çilekleri beni ciddiye almadı:D oysa gercekden asık oldum anne ben.gamzelerı hiç silinmiyo gözlerimden birde gözleri of yahu olcak iş deıl bu yastan sonra:D helede olması zor bır adamla:) daha askere gitmemiş düşünsene günce cocukmu bakcam ben bu yastan sonra oy oy der yatar aşşa uyurum dıyemıyorum gidiyimde odamda ne varsa fırlatıyım camdan nasıl olsa bızım bahceye düşecek beş gün sonra alır aynı eyre koyarım puhah babam gidince:)



neyse bana dua et.aklım fıkrım yerıne gelsın:D

istanbul
hosting