01 Haziran 2010, Çarşamba
saat: 23:36


bilemiyorum benim için neler hazırladın, sonuçları ne olcak çok merak ediyorum!...

burhanettin hocanın kadrosu dolmuş, bana ulvi kadının yolları gözüktü.erkencisin bile ama daha önce gelenler oldu dedi hoca. ulan ne ara gittiniz lan! annemde diyo her işte bir hayır vardır diye.bilemiyorum. ben zaten bölümün kapısından girdiğimden beri ona hayranım adeta kaderimde hissediyordum onu; ama bu kadar çotarank diye talihin ona yönlendireceğini beni düşünmemiştim.

reaksiyondan kalıyorum kesin. bugünki finalde yaptığım hiçbirşey bu boktan ortalamayı kurtarmaz. gelecek sene için final sorularını görmüş oldum yani. diyorum işe bak sen yandal yapacam diye kastır sapasağlam gel, en baba dersten sırf amaçsız kaldın hayallerin uçup gitti diye kal. kısmet.

matematik vizesi 04 olan adam nasıl beni geçer gördüm. quiz ile. sizin ortalama yüzdelerinizin taa...! girmeyelim o halde vizlere be! niye kastırıyoruz anasını satayım! sinirlendim bak!

sonuçta iğrenç bir gün. ve kendime yine hayvan ve yine sıklamenimden sonra çiçek almaya karar verdim. nasılsa bu hafta belediyeye vercek param yok!

istanbul
hosting