06 Haziran 2010, Pazartesi
saat: 23:49


anlarım gerçekten, anlamak istemesem de çalışırım. ama bokunu çıkarmayı asla anlayamayacağım. anlıyorum mutlusunuz, legal sekse adım atıyorsunuz, ve bütün bir ömürü 'sevdiceğiniz' ile geçiebileceğinizi zannedecek derecede kör cahilsiniz belki de, ve belki de durumu kotarmak adına evleniyorsunuz ve mutsuzsunuz ama çaktırmıyorsunuz vs vs..

Ama eh be kardeşim! yuh be canım kardeşim. senin evliliğinin sıkıntısını neden ben çekmeliyim. neyin sevinci bu? oğlum giricek delil buldu sevinci mi kızım evde kalmadı lan sevinci mi?

caddelerde ana arterlerde yapsan bir derece anlarım olur derim peki derim. ama gecenin bir yarısı saat 12 de 1 de 28 tane araba ile mahalleye girip kornalara basıp son sese kadar müziği açmanızı anlamam anlayamam kimse de o kadar 'anlayışlı' olsun istemem. ve bunu hani yaptık bitti geldik artık tadında bırakmamanı hele asla anlayamam. gecenin 1 inde müziği sonuna kadar açık arabandan inip zaten tek arabalık bir sokağı tıkayıp dattiri dutturu sokakta göbek atmanı anlayamam. bu kadar saygısızlığa aklım ermez benim.

e yavrum. şimdi beni geç, hastası var yaşlısı var. oğlunun kızının evliliğine beddua etseler de o tutsa, ben beddua edene kızamam da. ciddiyim bak. kötü niyet mi bu? nasıl istersen öyle yorumla.

şunu öğlen ya da akşama doğru yapmanı bile kabul edemezken ben, sen tutuyor 1 de yapıyorsun bunu.

aslında çok anlayışlı ve iyi niyetliyim zira hala polisi aramadım. ya da karşılarına geçip 1 sene sonra seks rutin olunca da böyle göbek atın tamam mı? demedim.


sakinim ben.

istanbul
hosting