10 Haziran 2010, Perşembe
saat: 01:09


Anam ne güzel yorumlar yapmış len :) mutlu oldum ahaha :D ciddiye almış lan beni,siklememezlik yapmıyor ne güzel :)

Ben malım günlük sana buradan söylüyorum. Dün gece duygu'dan duymadığım iltifat,güzel,söz kalmadı. Aristokrat bir havam olduğunu mu dersin yoksa karakter,incelik,kibarlık, düşüncelilik vs şeklindeki güzel huy ve davranışlar mı dersin. Ama inan esengülün yazdığı yorumlar beni daha çok mutlu etti. Anam bir de gülücükler koymuş len :)

ahahaha salaklık böyle birşey olsa gerek.

Cuma günü buluşuyoruz günlük sinemaya da gitçez :)

Helelöy helelöy.

saat: 01:26

Annaaaammmmm günlük bugün esengülün doğum günü! ananı avradını napçam ben ya :S

ne yapsam ki? ulan erkeğim ben hediyeden anlamam ki??

kaldı ki ben bunu kabul edemem falan derse? hört diye kırmızı gülden de girilmez :P ulan iki ucu boklu değnek şerefsizim.

aa bak sinema biletini ben ödeyeyim bak bu güzel olabilir,kararında birşey olabilir. hem böyle haldur huldur da dalmamış oluruz ;)

sinema bileti köpeğin olsun aq sinema çekeyim sana dicem. hacım kızacak hemen havaya giriyorsun sonra yıkımı çok acıtıyor diyor. Haklı ümitlenme hemen aq kendi kendine gaza geliyorsun hayal kuruyorsun :P

Sus otur. Bekle işte salak salak iş yapma. iki yorum yaptı diye atladı zaten dimi kucağına sanki.

Anam babet de yakışıyor be :)

istanbul
hosting