26 Haziran 2010, Cumartesi
saat: 17:01


tezimi bastırdım uleyn ! artık bez ciltli tezim bilem var, pek havalı, sanki kitabım çıkmış gibi. imza günü düzenleyesim var !

annemler geldiler, şu an köprüdelermiş hatta. az sonra beni alacaklar, teyzemlere gideceğiz. bizimkiler merdiven çıkmamak için orada kalacaklar. hem de bu sefer kuzenlerin hatrına geldiklerinden orayı tercih ettiler benim fakirhanem yerine.

ben de sözde eşya toplayacaktım ama nerdeee. nasıl hallediler bilmiyorum, yaparız bir şekilde.

dün akşam fasıldaydık. güzel geçti. dördümüz ne zamandır birlikte birşey yapmamıştık. yazık ama g.'nin morali çok bozuk. b.'la arası kötü. çocuk resmen arkasından iş çeviriyor, g.'nin haberi var ama o bilmiyor. yalancılığı katlanıyor kısacası. bakalım nasıl durulacak ortalık? kız daha geçen hafta nişanlandı, yazık be !

gece de garip garip adamlarla muhattap olduk ya neyse, sorunsuz bitti.

m.'ı hala göremedim, ancak yarın konserde görebileceğim. açılışı sıkı yapacağız yani. dün gece iyi eğlenmişler rammstein'da.

davulcum, az önce açlıktan gözüm döndüğü için sabah aspirinli karbonatlı gargaradan boşalan bardağa ayran koyup içtim. sanırım dibinde kalmıştı biraz, tadı bi garip olmuştu. bunlar üçü tepkimeye girip bana garip birşey olmazsa anketini bi daha nete girişte yapacağım. şimcik çıkmam lazım, yoksa babam kesecek beni :) ayrıca beni layık gördüğün sorular için de teşekkürler, saygılar, sevgiler ! :)

bi de sigara kokuyorum nedense. ellerim bile kokmuş, alla allaaa...

günün şarkısı: cold war kids - i've seen enough





istanbul
hosting