05 Ekim 2010, Salı
saat: 19:54


keman çalışmaya başlamadan önce birşeyler karalayasım geldi. öncelikle şu son günlerdeki fizynin problemi neyse bir çözülsün. sikicem ha. bi site bulduk dedik o da piç oldu. bir parça dinleyene kadar yarım saat geçiyor. onu bekleyene kadar aç yutupdan dinle. yüklenmiyor mk.

bugün meltemleydik. esin merkeze gitti metalofon almaya. meltem çok çatlak kız ya. bütün gün güldük.

senin yine huysuzluk yapıyor. yok arabayı öyle de böyle de.

siktir olup gitmek istiyorum.

yoncadan da haber yok bir aydır. ne yapıyor anlamadım. tamam herşey karışmış olabilir de benden niye kaçıyorsun onu anlamadım. arıyorum açmıyor. arıyorum 3 gün sonra uygunum diyor üstünden bir hafta geçiyor falan. ne bileyim valla. yoruyor artık insanların sıkıntıları.

ben zaten sorumsuz bir insanım bir de milletin sorunları falan...

melda da bunalım takılıyordu 2 haftadır. hiç de sevmem o salak kız triplerini. ilgi görmek için sürekli "pfffff" "offff" ":(" yazarlar ya ileti kısmına. 2 hafta sallamadım o da vazgeçti sonunda.

muhammed ebeme atlıcak cuma günü. günlük cozutmalar başlıyor. haftada iki gün bu sefer.

babamın artık yaşlandığı net olarak belli oluyor. sürekli sinirli,tartışmaya yönelik,provokatif konuşmalar içinde. dün kaza yaptık o yüzden. önemli birşey yok. yolda yine sinirlendirdi beni. "onu yapmıyosun,bunu yapmıyosun,şunu yapmıyosun,sen şöylesin,sen böylesin,sen zaten öyle de böyle de,vır vır vır" etti. ben de ses etmedim ama sinirlendim tabii sol şeritten hızlandım gidiyordum trafik sıkıştı bir yerde öndekine iyice yakın takip yaptım,trafik durma noktasına geldi ama dikkatim dağınıktı son anda frene asıldım,ben öndekine giydirmedim ama arkadaki daldı. aslında ben kaza yapmadım yani arkadan vurdular. benim bir suçum yok. arkadaki orospu çocuğunun suç. gelmiş bir de "yeaa servisten veriyorlar bunu abe yiaaa" diyor ibne.

öfff 386 tane eser hangi birini yetiştireyim ben bunların? beyazıt ayrı eserler veriyor,muhammed ayrı aq. eşlik dersine sadece 4 tane eser var. beyazıt verdi 7 parça. muhammed amı götü sikti zaten. verdi 8-9 parça. oda müziğinden de var bir konçerto.

Ananızın .mı. Taşak oğlanı mıyım lan ben?

Garibim kızla da ilgilenemiyoruz ki. Bugün yüzünü görmedim aq.

Elalem haftasonu sevgilisini görmeye gider şehirdışına,ben muhammede giderim.

İşe bak aq.

Bi de gider yapıyo ibine. İhtiyacımız var ki geliyoz göt.






istanbul
hosting