13 Mayıs 2026, Çarşamba
saat: 18:14


En son 14 Nisan'da yazmisim, ustunden tam bir ay gecmis, eve tam anlamiyla yeni yerlestim, geciken siparisler oldu, son anda karar verdiklerim vesaire derken bugun itibari ile ev son halini aldi.

Bu sefer de David bozdu, yine sinir ataklari, Padre'yi aradim, David'e e Padre ile konusmasini soyledim, yapti neyseki, eve gelince isten kopmasi lazim, yoksa boyle sinir harbi ile evliligimizin icine ediyor, halbuki cift olarak hicbir sikintimiz yok.

Mortgage odemeleri biraz zorluyor, daha tam harcama olayina alisamadim, eskisi gibi harcamak istiyor bunye ama olmuyor, bir iki siparisimi iptal ettim veya geri gondericem, onumuzdeki ay daha dikkatli olucam bir de, kisabildigim kadar kisicam, e yeni ev, yani mahalle, daha hareketli bir hayat, gozluk, annemin ucak bileti, 1-2 yeni esya al falan derken biraz ust uste harcamalarim oldu. Daha maasima 10 gun var, idare ederiz ama adapte olamadim iste daha.

Sporum guzel gidiyor, kendime guzel bir program yazdim, artik tarti pek sikimde degil 60lari gordugum icin artik makine gibi gorunme pesindeyim, terminator gibi olucam buraya yaziyorum :))

23unde annem gelecek, 29unda Marmarise tatile gidicez, hem David hic gormedi orayi, hem Atlas'a annem bakacak, ham de Cardiff'ten ucucaz.

Hadi mesai bitti, yazarim yine :)


istanbul