15 Ekim 2026, Perşembe
saat: 17:50


Guncemciğimin altyapısını baştan aşağı yeniledik.

Önümüzdeki 1-2 gün ufak tefek kesintiler, aksaklıklar olabilir. Aslında gönül isterdi ki her şeyi önceden planlayıp güzel güzel duyuralım ama bizi bilen bilir, bazen bir şeyler tökezleyince elimiz işe gidiyor. 😄

Şu an Guncem eskisine göre biraz daha iyi durumda. En azından yılların yorgunluğunu biraz olsun üzerinden attık. Daha da iyi olması için ufak tefek işlerle uğraşmaya devam ediyorum.

Sizlerden de küçük bir ricam var: Gözünüze çarpan, çalışmayan, eksik veya garip davranan bir yer olursa bana haber verin. Yıllardır orada duran ama benim gözümden kaçan şeyler mutlaka vardır.

Guncemciğim eski bir dost gibi, biraz yaşlandı ama hâlâ ayakta. Biz de elimizden geldiğince yaşatmaya çalışıyoruz.

Anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. 😊

saat: 13:58

Bir Organ Nakli Hikâyesi :)

Yılların yorgunluğunu taşıyan, artık emeklilik yaşını çoktan geçmiş eski bir dostumuz, yaklaşık 6 gün süren zorlu bir operasyonun ardından yeniden hayata döndü.

Doktorlar pek umutlu değildi. Hasta yaşlıydı, organlar yorgundu, bazı parçalar ise değişime oldukça dirençliydi.

Ameliyat sırasında zaman zaman nabız düştü, birkaç kez “Buraya kadarmış” dedirtti. Ama pes edilmedi.

Gerekli organ nakilleri yapıldı, damarlar temizlendi, eski yaralar sarıldı. En önemlisi de hafızasına dokunulmadı. Yılların biriktirdiği anılar, yaşanmışlıklar ve hatıralar olduğu gibi korundu.

Sonunda hasta gözlerini yeniden açtı.

Hasta yaşıyor, kalbi atıyor, hafızası yerinde. Doktor ise perişan. :)

Ne kadar daha yaşar bilinmez. Ama belli ki bu hikâyenin henüz son sayfası yazılmamış.

Bazı eski dostlar vardır; ne kadar yaşlanırlarsa yaşlansınlar, insan onları öylece bırakıp gidemez.