Mattheus :  
boşver abi hayat ilerliyor,her yaşta yapılabilecek şeyler farklıdır. zamanın getirdiği şansları,hakları geçmişi düşünerek heba etmemek lazım. bu yaşında yapabileceğin şeyler farklı,25 yaşında yapabileceklerin farklıdır. doğum günün kutlu olsun ;)

Mattheus :  
günün tadını çıkar. günler geçiyor,geçmişi düşünerek birer birer onları harcama. her anın kıymetini bil.

minena :  
kutlu olsun...
nice mutlu yıllara:))

fou :  
son cümleyi "ve aptal" diyerek tamamladı okurken zihnim. kötü niyet yok bittabi, daha ne nice senelermiş o zaman.

naylon :  
kadınlar da senden korkuyor :)

iyi ki de doğmuşsun ayrıca!!

angelicc :  
Düşünme bu kadar hele bugün iyice boşver bence! :)
Günün kutlu olsun zen!. :)

brrn :  
Nice güzel senelere..

futile :  
mutlu yaşlar !

arjen :  
iyi ki doğdun.. Ankara dün beni çok şaşırttı. donacağımı sanmıştım:) Ama hava çok güzeldii.. bir doğum günü hediyesi olarak boludaki tüm kar beyazı ve kar kaplı çam ağaçları hediyemdir:) güle güle kullan...:)

norgunk :  
"çok şeyleri kadınlar için yaptım kadınlar / onlar ki yokmuşum gibi sevdiler beni" demiş şairler şairi cansever. böyle bir duygunun korkusu mu o acaba?

zen :  
yok efendim onlar yüce korkular bizimkisi aşağılık pespaye olanlardan.

norgunk :  
sen böyle konuşmaya devam edersen kadınlar seni daha çok korkutur :)))

sana müstehak o ayrı.

zen :  
hahah deliye bak müstahakmış :))

luz :  
benden kork zaten :D

zen :  
senden korkmayanı Allah taş eder valla :)

[hepsini okudum]